28.11.06

 

Vi er i gang

Når vi har kommet så langt at dere blir sluppet løs på maskinene, er denne bloggen en grei start. Rull dere nedover siden og last gjerne ned presentasjonen med eksemplene hvis dere vil jobbe videre med dem.
Resten av dagen deler vi oss i grupper på 3 og 4 og jobber med konkrete undervisningsopplegg. Noen forslag finner dere lenger nede i bloggen.
Litt datavante lærere kan også lage sin egen blog og samle ressurser i den.
Typisk gruppearbeid?




Comments:
I dag har jeg lært om hvordan man blogger og hvorfor. Det er klart jeg forstår at dette har noe for seg på mange måter, læreren vår har gjort en god jobb med å vise oss dette - ikke minst gjennom hvordan hun selv bruker dette verktøyet. Men jeg har mine tvil om hvor mye det er å hente på dette for de av elevene våre som ikke er "flinke", snarere tvertimot. Jeg tror nok at de vil synes blogging er morsomt, men jeg er ikke sikker på at de vil bli flinkere - dvs mestre faget bedre - gjennom å bruke denne metoden. Er redd veldig mange vil se det som underholdning, som enda en måte som fritid og skole flyter over i hverandre på. Likevel tror jeg nok at blogging - slik som alle andre nye IKT-verktøy er en del av skole og undervisning - vil bli brukt mer og mer. Uansett - dagen har vært nyttig. Nå vet jeg hva blogging er, dermed vet jeg også mer om hva elevene mine bruker tida si på når de setter seg ved PCene sine hjemme. Tusen takk for en fin dag sammen med veldig flinke fagpersoner.
 
Legg inn en kommentar

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?